Par-kanalisering

En par-kanalisering er en effektiv genvej, når I vil arbejde med jeres forhold og genskabe eller styrke kontakten mellem jer. I får en fælles indsigt i jeres forhold - både styrker og udfordringer og samtidig hjælp til at styrke kærligheden mellem jer.

Du kommer til at se dig selv, din partner og jeres relation i et klarere men også mere kærligt lys. I kanaliseringen skabes der nemlig et rum af accept og kærlighed, som har en helende effekt på de ”sår”, der ellers ofte skaber støj i parforholdet og slører dit syn på partneren. I praksis betyder det, at du bliver i stand til at se din partner fra hjertet og ikke fra egoet.Hvad sker der i en par-kanalisering? 

I en par-kanalisering er der fokus på at styrke kærligheden mellem jer og gøre jeres forhold mere langtidsholdbart. En par-kanalisering giver jer en statusrapport over jeres relation her og nu, men peger samtidig på det udviklingspotentiale, der er i jeres parforhold. Der er fokus på relationen, men også på hvad parterne hver især allerede bidrager med og kan bidrage med fremover for at højne kvaliteten af relationen. 


Se din partner fra hjertet 

En kanalisering kan hjælpe jer, hvis forholdet er gået i hårknude, og I ikke ved, hvordan I skal komme videre. En kanalisering kan være et vigtigt afsæt for at finde hinanden igen. I kanaliseringen skabes et rum af accept og kærlighed, der understøtter fællesskabetimellem jer og hjælper jer med at genfinde kærligheden. Det rum levner ikke plads til det kritiske blik på hinanden. I får en genvej til at skabe et mere harmonisk og dynamisk forhold med kærlig og konstruktiv kommunikation.  


Væk lidenskab og livsglæde

Hvis I ønsker at forbedre jeres relation og have endnu mere livsglæde, kan en kanalisering også være en hjælp. I et forhold hvor I mest er gode kammerater, der arbejder godt sammen, kan I i en kanalisering få hjælp til at udvikle kærligheden mellem jer.  

I kanaliseringen bliver I som par mødt der, hvor I er. Det betyder også, at I kan få et udbytte, hvis I ønsker at fordybe den spirituelle dimension i forholdet og også hvis I er interesserede i tantriske aspekter af forholdet.

© 2017 by Sunniva Høgsberg created with Wix.com