En gruppe-kanalisering er en effektiv genvej, når I vil styrke samarbejdet i en gruppe eller hvis du sammen med andre bare vil danne dig et indtryk af, hvad en kanalisering er.  
I en gruppe-kanalisering adresseres et tema, som er relevant for hele gruppen, og derefter kanaliseres der for den enkelte. 

I kanaliseringen skabes et rum af accept og kærlighed, der faciliterer fællesskab og samarbejde. Den healing der er en del af kanaliseringen får den enkelte til at slippe sine spændinger og opnå en større balance. Denne tilstand er et godt afsæt for at kommunikere mere konstruktivt og med større åbenhed i alle relationer.  


Teams og arbejdsgrupper 

En kanalisering kan være et effektivt redskab til at optimere samarbejdet i jeres team. Det kærlige rum, der skabes i kanaliseringen hjælper den enkelte i teamet med at udvide sit vanlige perspektiv – også i forhold til kollegerne. Rent praktisk betyder det, at man skruer ned for egoet og sit kritiske blik og i stedet møder sine kolleger med åbenhed og anerkendelse. Et godt udgangspunkt for at frigøre teamets potentiale og arbejde mod samme mål. 


Spirituelt samarbejde 

Arbejder du i en udviklingsgruppe eller spirituel gruppe er en kanalisering en måde at accelerere energien på og få den til at flyde. Det sker dels ved at rydde barrierer i den enkelte af vejen, dels ved at forstærke energien i det fælles felt.  


Tilpasset gruppe-kanalisering
Jeg designer et forløb til jeres gruppe eller team – I kan kontakte mig for mere information. Du er også velkommen til at samle ca. 6-10 personer, hvis I ønsker en gruppe-kanalisering. 


 

Gruppe-kanalisering

© 2017 by Sunniva Høgsberg created with Wix.com