I ferien skal alting være perfekt - eller skal det?


Den forestilling er vi nok mange, der render rundt med i mere eller mindre udpræget form - med større eller mindre sommer-frustrationer til følge. Jo flere aktører der er, jo flere behov, der skal tilgodeses. Og som mor eller far kan man derfor nemt komme på overarbejde, ikke mindst hvis man er del af en sammenbragt familie. Så er der endnu flere aktører og følelser i spil. Men selv hvis i bare er to voksne, eller det kun er dig kan perfektheds-kravet spænde ben for en god sommer. Uanset om man er to eller flere, der skal holde ferie sammen, er det en god ide at forventningsafstemme, fordi en ferie skal rumme alles behov. Hvad der dog ikke betyder, at alle de behov hver enkelt har helt kan blive indfriet. Som far eller mor i en familie, vil du nok prioritere børnenes behov, men husk også at afsætte noget af ferien helt til dig selv.

At slippe perfektheds-kravet for i stedet at være mere i nuet er lettere sagt end gjort, men mindfulness er en måde at træne en accept af at tingene er, som de er, og ikke altid som man gerne vil have dem til at være. Du får en bedre ferie, hvis du er mere realistisk. .

#perfekthed #mindfulness #familieferie #forventninger #accept #realisme

Indlæg kommer snart
Bliv hængende...
Udvalgte blogindlæg
Indlæg kommer snart
Bliv hængende...
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 by Sunniva Høgsberg created with Wix.com